Стопираха поръчката за площад "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В последния

...
Стопираха поръчката за площад "Централен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В последния
Коментари Харесай

Атакуваха поръчката за площад Централен, стопираха я!

Стопираха поръчката за площад "Централен ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  В последния работен ден на предходната седмица в Община Пловдив е постъпила тъжба против обяснение по процедура за възлагане на социална поръчка "Облагородяване на територията на площад "Централен " и по-конкретно за критериите за възлагане и сриковете за осъществяване. 
Жалбата е записана и в Комисия за защита на конкуренцията, в нея се съдържа искане за налагане на краткотрайна мярка прекъсване на процедурата, показват от администрацията. Затова всички дейности по хода на процедурата се преустановяват до влизане в действие на определението, с което се отхвърля настояването за налагане на краткотрайна мярка, или решението по жалбата, в случай че е наложена краткотрайната мярка. 
В случай, че настояването за краткотрайна мярка бъде отхвърлено, периодите за подаване на предложения ще бъдат удължени. Припомняме, че процедурата бе съвсем на край и отваряне на офертите трябваше да се извърши на следващия ден, 6 февруари. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР